Boeken en verzekeren
Boeken

Alle Vos Outdoor vakanties op deze site zijn direct online te boeken. Door op de button "boek deze vakantie" te klikken, kom je in het boekingscherm. De reisovereenkomst komt tot stand nadat het ingevulde boekingsformulier door Vos Outdoor is ontvangen. Je ontvangt zo snel mogelijk een bevestiging van ontvangst zodat je de gegevens kunt controleren. Het inboeken van de deelnemers gebeurt op volgorde van binnenkomst.

Om te boeken klik hier
U wordt direct door gelinkt naar het boekingsformulier van Vos Outdoor. U Kunt deze invullen en naar ons verzenden. Wij nemen dan contact met u op.

Samenwerking

Vos Outdoor werkt samen met de gerenommeerde touroperators Estivant Vakanties. Estivant Vakanties is een organisatie die zich heeft gespecialiseerd in het organiseren van eenoudervakanties.

Boekingskosten

De boekingskosten bedragen €25,00 per boeking.

Bevestiging en betaling

De uiteindelijke bevestiging krijg je altijd per post toegestuurd. Hierbij zit een acceptgiro voor het voldoen van de aanbetaling van 25% van de totale reissom. In verband met drukte kan dit soms even op zich laten wachten. Het restant van de reissom dient zes weken voor vertrek te zijn voldaan. Het totale bedrag dient altijd vóór de datum van vertrek betaald te zijn. Wij behouden ons het recht voor om u van deelname uit te sluiten, indien de betaling niet op tijd binnen is. Uw betalingsverplichting blijft dan wel bestaan.

Verzekeringen

Ga altijd goed verzekerd op reis! Bij een vakantie die bij jou past, hoort ook een passende verzekering. Elvia, specialist in reisverzekeringen, begrijpt dat. Alle reisproducten hebben een compleet basispakket en kunnen verder aangevuld worden met je eigen wensen. Complete verzekeringen met een ruime dekking en een goede service. Wanneer je een verzekering bij Elvia afsluit dan kun je indien nodig een beroep doen op de alarmcentrale Elvia Assistance.


Fysieke en mentale gesteldheid

De genoemde activiteiten worden begeleid door deskundige en ervaren instructeurs. De deelnemers worden geacht de instructies nauwkeurig op te volgen en zelf een goede fysieke en mentale gesteldheid mee te brengen.

Voor de genoemde activiteiten is een speciale aanvullende verzekering verplicht. De aanvulling op je verzekering moet een dekking bevatten voor gevaarlijke sporten. Check je polis of vraag bij u verzekeringsmaatschappij of u hiervoor verzekerd bent. Zo niet, dan kunt u via ons een aparte aanvullende verzekering afsluiten.

De instructeurs hebben allen een EHBO-pakket bij zich tijdens de activiteiten. Van de deelnemers wordt verwacht dat ze op de hoogte zijn van het feit dat alle activiteiten een bepaald risico met zich meebrengen. Ter bevestiging hiervan vragen wij u voorafgaande aan de activiteiten een validiteitverklaring te tekenen. Met het tekenen van de validiteitverklaring geeft u eveneens aan dat u zich zelf in staat acht de activiteit op een goede manier te volbrengen, zonder jezelf en daarmee ook u mededeelnemers in gevaar te brengen.


Fouten en vergissingen

Eventuele fouten en vergissingen op de website zijn voor Vos Outdoor niet bindend. Alle op deze website genoemde informatie is onder voorbehoud.