Gezinnen
Gezinnen op Camping l' Aventure

De Alpen lenen zich bij uitstek voor activiteiten zoals klimmen, canyoning, raften en nog veel meer. Hier is er de mogelijkheid om lekker actief bezig te zijn maar ook heerlijk achteruit gezakt te zitten bij de rivier en te genieten van een goed boek. Voor de kinderen is er volop activiteit en je hebt er geen kind aan. Mocht u voor het ultieme vakantie gevoel gaan schuif dan aan bij ons eigen terras. Elke avond is er een driegangen maaltijd dat gekookt wordt door onze kok. Deze mogelijkheid is uniek: helemaal na een dag vol met activiteiten lekker aanschuiven en genieten maar.

Uw vakantie

Op vakantie bij Camping l' Aventure is niet alleen vakantie houden, maar ook aanspraak hebben met andere ouders, geen zorgen hebben om de kinderen en je lekker laten verrassen in al wat er om je heen gebeurd. U kunt hier lekker genieten van de zon met de voeten in het stroompje. Mocht u toch iets willen ondernemen dan is daar alle mogelijkheid toe. We zitten niet voor niets op een van de meest actieve campings in de omgeving.

Bij ons kunt u mee gaan klimmen, raften, canyoningen of nog veel meer buitensportactiviteiten doen. Heeft u het niet zo op al die adrenaline-sporten, maak dan een wandeling door de prachtige omgeving. Lang of kort, kom bij ons langs en wij hebben een kaart en een route voor u.

Voor de kinderen van 4 t/m 12 jaar

Naast de buitensport activiteiten kunnen de kinderen 2 dagen en 4 dagdelen meedoen aan de georganiseerde activiteiten van het animatieteam. We doen verschillende bosspelen en speurtochten. We hebben ook een spooktocht en een bivak. Tijdens de bivak zijn de kinderen de gehele dag en nacht weg. Iedereen kan aansluiting vinden, want we werken zo veel mogelijk in leeftijdsgroepen. Verder gaan we een keer met de kinderen boogschieten en doen we verschillende spelletjes in het zwembad.

Voor de oudere kinderen: 13+

Voor de oudere jeugd organiseren we een casino avond en gaan we op bivak. Tijdens de bivak willen we graag gaan klimmen.

Voor de ouders

Voor de ouders is er ook genoeg te doen, samen met de kinderen of even zonder. Ga bijvoorbeeld lekker wandelen met wat medevakantiegangers. Of wat te denken van met het hele gezin aan de rots te hangen. Mocht u een activiteit zelf willen doen of als de kinderen liever op de camping blijven dan verzorgen wij de opvang van de kinderen.

Tijdens de bivak van de kinderen heeft u even de tijd voor uzelf. Wij verzorgen voor de ouders een gezellige avond bij het kampvuur. Lekker wijn proeven uit de streek en een heerlijk kaasje erbij. Dat maakt de avond al snel tot een gezellige boel! Maar pas op... De volgende ochtend staan de kinderen weer vroeg voor de deur. Ze komen rond 9 uur terug.

Bij te boeken activiteiten

Op Camping l' Aventure is er heel wat te doen. Naast het bestaande animatie programma zijn er nog vele andere activiteiten bij te boeken.

Activiteiten Kinderen Volwassenen

Kids tot 18 j.Volw.
Klimmen€ 28,00€ 28,00
Canyoningv.a.€ 40,00v.a. € 40,00
Via Ferratav.a. € 38,00v.a. € 38,00
Parapentenv.a. € 95,00v.a. € 95,00
Raftenv.a. € 56,00v.a. € 56,00
Hydro€ 68,00€ 68,00
E-Mountainbike€ 60,00€ 60,00
Diner p.d.€ 10,00€ 15,00


Periode en prijzen 2022

klik hier voor het prijsoverzicht

Boeken

Om te boeken klik hier
U wordt direct door gelinkt naar het boekingsformulier van Vos Outdoor. U Kunt deze invullen en naar ons verzenden. Wij nemen dan contact met u op.

Inbegrepen

• Verblijf is in een compleet luxe ingerichte tent (type B).
• Animatieprogramma (4 t/m 12 jaar.)
• Boogschieten
• Wijnproef avond voor de ouders
• Ervaren en enthousiaste Nederlandse begeleiding

Niet inbegrepen

• Vervoer
• 13+ pakket
• Extra te boeken activiteiten
• Maaltijden, drankjes en overige persoonlijke uitgaven
• Reis- en Annuleringsverzekering. (Denk bij het afsluiten van een verzekering aan de bijzondere
sporten)

Reisgegevens

• 4-10 gezinnen / 4-26 ιιnoudergezinnen
• Verblijf in een luxe bungalowtent
• Verblijf op basis van logies
• Meest geschikt voor kinderen 8 t/m 18 jr.
• Aankomst en vertrek op zaterdag.